DK
EN

Cookie- og privatlivspolitik

Privatlivspolitik for kunde- og medlemsforhold i
Dan Gødning A/S

Nærværende privatlivspolitik gælder for :

Dan Gødning A/S
cvr. 13495173
Møllebugtvej 9
DK-7000  Fredericia

Herefter benævnet DG

I forbindelse med vores salg, køb og markedsføring af vores produkter og services, indsamler og behandler DG som dataansvarlig en række personoplysninger om kunder, leverandører, medlemmer, brugere af vores af hjemmesider og sociale medier.

I denne privatlivspolitik beskrives en række forhold omkring vores behandling, brug og videregivelse af personoplysninger i den forbindelse.

Kategorier af oplysninger og formål

Vi indsamler og behandler følgende typer af personoplysninger om dig:

Navn
Adresse
Telefonnummer
E-mailadresse
Kundenummer og medlemsnummer
Køn
SE-nummer
Profession og titel
IP-adresse
Selskabsform

De formål, som vi indsamler og behandler oplysningerne til, er:

  • Håndtering af levering af varer og indkøb af varer;

o   Håndtering af ordre

o   Levering af varer/produkter

o   Opfyldelse og indgåelse af kontrakter inkl. fakturering og inkasso

  • Overholdelse af gældende lovgivning (f.eks. EU’s databeskyttelsesforordning og databeskyttelsesloven, og andre legitime interesser: 

o   Dokumentationspligt

o   Iværksættelse og vedligeholdelse af tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger

o   Håndtering af forespørgsler og klager fra registrerede og andre

o   Håndtering af inspektioner og forespørgsler fra tilsynsmyndigheder

o   Håndtering af tvister med registrerede og tredjeparter.

Profilering og automatiske, individuelle beslutninger

Profilering:

DG anvender profilering for at tilbyde specifikke og relevante produkter ud fra præferencer og for markedsføring.

Automatiske, individuelle beslutninger:

Personoplysninger indsamles fra dig i forbindelse med kunde- og kreditorsforholdet.

Personoplysningerne indsamles i visse tilfælde fra;

-        DG’s hjemmeside i forbindelse med udfyldelse af formularer og cookies,

Retsgrundlaget for indsamling og behandling af personoplysningerne

Det juridiske grundlag for vores indsamling, behandling og videregivelse af dine personoplysninger er følgende:

  • Behandlingen er nødvendig af hensyn til opfyldelse og indgåelse af en kontrakt, som den registrerede er part i jf. databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra b.
  • Behandlingen er for nødvendig for at forfølge legitime interesser jf. databeskyttelsesforordningen artikel 6, stk. 1, litra f
  • Behandlingen er nødvendig for at overholde en retlig forpligtelse, som påhviler den dataansvarlige;

Når vi indsamler personoplysninger direkte fra dig til brug for kunde- og medlemshåndtering, giver du os personoplysningerne for at kunne indgå en kontrakt med os. Du er forpligtet til at give disse personoplysninger til os. Konsekvenserne af ikke at give os personoplysningerne vil være, at vi ikke kan indgå i et kunde- og medlemsforhold, da oplysningerne er nødvendige for opfyldelse af kontrakten og i henhold til ovennævnte retsgrundlag.

Når vi indsamler personoplysninger direkte fra dig til brug for markedsføring, giver du os personoplysningerne frivilligt. Du er ikke forpligtet til at give disse personoplysninger til os. Konsekvenserne af ikke at give os personoplysningerne vil være, at vi ikke kan målrette vores markedsføring til det specifikke behov.

Det juridiske grundlag for videregivelse af personoplysninger

Personoplysninger vil blive videregivet og delt med følgende modtagere:

  • Transportører / eksterne vognmænd

Formålet ved og det juridiske grundlag for videregivelsen af personoplysningerne er følgende:

  • Videregivelsen er nødvendig af hensyn til opfyldelse og indgåelse af en kontrakt, som den registrerede er part i jf. databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra b.
  • Videregivelsen er nødvendig for at forfølge legitime interesser jf. databeskyttelsesforordningen artikel 6, stk. 1, litra f

Overførsel af personoplysninger til databehandlere

Vi overfører dine personoplysninger til vores it-leverandører, som opbevarer personoplysningerne.

Vi overfører dine personoplysninger til leverandører, herunder leverandører af kontroller.

Overførsel af personoplysninger til modtagere i lande uden for EU/EØS

Vi overfører ikke personoplysningerne til modtagere i lande uden for EU/EØS

Opbevaringsperiode

Vi opbevarer dine personoplysninger, så længe det er nødvendigt for at kunne opfylde de ovenfor anførte formål, dog ikke længere end 5 år efter endt kunde- og medlemsforhold.

Dine øvrige rettigheder

Du har – med lovens begrænsninger - visse rettigheder, herunder retten til indsigt i personoplysninger, retten til at få ændret ukorrekte oplysninger, retten til at få slettet oplysninger, retten til at få begrænset oplysninger, retten til dataportabilitet.

Du har i visse tilfælde ret til at gøre indsigelse mod vores ellers lovlige behandling af personoplysningerne, herunder ift. automatiseret, individuel beslutningstagning og behandling af dine oplysninger til brug for direkte markedsføring.

Du har også ret til at klage til en kompetent tilsynsmyndighed, herunder Datatilsynet.

Kontakt

Hvis du har nogen spørgsmål vedrørende behandlingen af dine personoplysninger eller udnyttelsen af dine rettigheder, er du velkommen til at kontakte os ved at rette henvendelse til følgende e-mail: dav@agrosupply.dk

Dan Gødning A/S
Møllebugtvej 9
DK-7000  Fredericia                                                                                   

Opdateret d.25. maj 2018

 

Cookiepolitik

Dangodning.dk og m.dangodning.dk bruger cookies til teknisk funktionalitet og trafikmåling.


Ejeroplysninger


Dette website udbydes af:

DanGødning A/S
Møllemarksvej 7
DK-7000 Fredericia
tlf.  7620 1480
fax. 7620 1499
info@dangodning.dk


Cookies


En cookie er en lille tekstfil, der lagres i din browser og for at kunne genkende din computer ved tilbagevendende besøg. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies og de kan ikke indeholde virus.


Cookies slettes automatisk igen


Cookies sletter sig selv efter efter et vist antal måneder (kan variere), men de fornyes efter hvert besøg.

 

Sådan sletter du manuelt cookies

Vejledning til Microsoft Internet Explorer

Vejledning til Google Chrome browser

Vejledning til Safari browser



Sådan blokerer du cookies

Vejledning til Microsoft Internet Explorer

Vejledning til Google Chromebrowser

Vejledning til Safari browser


Det bruger vi cookies til

Vi anvender Google Analytics, som sætter cookies til at samle statistik om brugen - men ikke om brugerne. Desuden sætter vi en en cookie, der fortæller sitet om din browser kan vise javascript eller ej.

Du kan fravælge cookies fra Google Analytics her: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout

DanGødning A/S · Møllebugtvej 9 · DK-7000 Fredericia · Administration tlf: 76201480 · Produktion tlf: 75911933 · email: info@dangodning.dk