Spørgsmål ved opstart med DanGødning

Sæsonen 2022 er nu kommet rigtig godt i gang, og den første tildeling af gødning er i fuld gang. Vi får i år en del henvendelser fra landmænd som skal bruge DanGødning for første gang. På vores hjemmeside kan man under Vejledninger finde svar på de fleste spørgsmål. Herunder et par eksempler på de hyppigst forekommende:

  • Der skal ikke tilsættes vand til den flydende gødning fra DanGødning når den udbringes med gødningsdyser – den er klar til brug.

  • Skal man indkøbe gødningsdyser, så vælg dyser, som giver store tunge dråber, som kan falde lodret gennem afgrøden og ned på jorden.

  • Udbring på tørre blade, ikke i direkte solskin og undgå nattefrost umiddelbart efter udbringning.

  • Download app´en DG-EXACT til dosering af gødning og AGROTAIN.

  • Alle N- og NtS produkter kan indbyrdes blandes. P og K-holdige gødninger kan som udgangspunkt ikke blandes.

Vi har i et andet nyhedsbrev gjort opmærksom på, at den kendte inhibitor AGROTAIN i løbet af sæsonen skifter til AGROTAIN ULTRA. Formuleringen er den samme – der skal blot bruges mindre, da den er mere koncentreret. I en overgangsperiode skal man være opmærksom på, om det er AGROTAIN eller AGROTAIN ULTRA, man har fået udleveret.

Når man bruger app´en DG-EXACT til beregning af doseringen af AGROTAIN, så er den nu opdateret, så man kan se doseringen af både AGROTAIN og AGROTAIN ULTRA.

Med venlig hilsen


Lars Hindbo

Rådgivning og produktudvikling

Direkte tlf: + 45 76 20 14 73, mobil: +45 44 10 17 84, email: lhi@dangodning.dk

Spørgsmål ved opstart med DanGødning