Aktuelle spørgsmål vi har modtaget i marts måned

Kan DanGødning blandes med mikronæringsstoffer? Som udgangspunkt kan vores gødninger altid blandes med mikronæringsstoffer, der kan dog være undtagelser omkring vores gødninger, der indeholder P og K. Lav derfor altid en lille blandetest i et glas, før man blander i tanken.

Kan DanGødning blandes med herbicider? Specielt i USA, England og Frankrig er det almindelig praksis, at tilsætte flydende gødning til fungicider og herbicider. Specielt for græsmidler opnås ofte en bedre bekæmpelse af ukrudtet ved tilsætning af flydende gødning. Hvis man ønsker at tilsætte flydende gødning til pesticider, bør man altid rådføre sig med kemileverandøren og lave en lille blandetest på forhånd i et glas. Som tilsætning anbefaler vi DG-Leaf N 32, som kan leveres i 10 liter dunke og palletanke.

Kan man udbringe flydende gødning i perioder med nattefrost? Alle gødningsprodukter består af salte, der vil kunne give påvirkninger af bladene i perioder med nattefrost. Forsøg viser, at det ikke har indflydelse på udbyttet, men for at undgå gulfarvning anbefaler vi altid at vente med udbringningen. Udbringning på frost i dagtimerne skal naturligvis altid undgås.

Hvor meget Agrotain skal tilsættes? Bortset fra gødning, der placeres eller nedharves, skal der tilsættes Agrotain til de fleste af vores gødningstyper. Hvor meget der skal tilsættes, varierer fra produkt til produkt. Den nøjagtige dosering kan ses på etiketten eller på vores DG-EXACT app til mobiltelefonen, hvor man også kan se forslag til dyse og tryk.
 
Med venlig hilsen

Lars Hindbo
Rådgivning og produktudvikling

Direkte tlf: + 45 76 20 14 73, mobil: +45 44 10 17 84, email: lhi@dangodning.dk

Aktuelle spørgsmål vi har modtaget i marts måned