DanGødning A/S på Agromek d. 29.11-02.12

Højere udbytter, lavere klimapåvirkning og bedre egnet til det moderne præcisionslandbrug

Vi har i løbet af efteråret oplevet en stigende efterspørgsel på flydende gødning fra DanGødning. Flere har fået øjnene op for, at flydende DanGødning har en kvælstofsammensætning, som er en fordel for både udbytte og klima. Præcision og nem håndtering er også argumenter for at se i retning af flydende gødning.  

Dette har medført mange opkald fra landmænd og maskinstationer som efterspørger faglig rådgivning i forbindelse med korrekt strategi i gødningsplanen og vejledning i forbindelse med at investere i teknikken til det.   

Frem til 10. januar er det muligt at søge om 40 procents tilskud til en række maskiner og udstyr indenfor marksprøjtning. Det kommer i den grad også udbringningen af flydende gødning til gode. Sprøjten vil fremadrettet være en højteknologisk maskine til udbringning af plantebeskyttelsesmidler og gødning, på en præcis og klimavenlig måde. 

Vi har derfor valgt at deltage på AGROMEK 2022, da vi er overbeviste om, at mange vil kigge forbi, for at få en god faglig snak om de mange fordele der er ved at benytte flydende gødning fra DanGødning.  

Vi vil være til stede i HAL D stand 3206. Håber vi ses på Agromek i MCH Messecenter Herning.Med venlig hilsen

 

Lars Hindbo

Rådgivning og produktudvikling

Direkte tlf: + 45 76 20 14 73, mobil: +45 44 10 17 84, email: lhi@dangodning.dk

DanGødning A/S på Agromek d. 29.11-02.12