Manglende præcision koster på bundlinjen

En af de største fordele ved anvendelsen af flydende gødning er muligheden for udnyttelse af moderne præcisionsteknologi, og dermed muligheden for at tildele den helt nøjagtige gødningsmængde, på hver enkelt kvadratmeter af marken. Udover dette kan der tildeles nøjagtigt til de yderste centimeter af marken, uden at der tabes gødning til vejrabatter, grøfter eller andre tilstødende arealer.

Dette er naturligvis en miljømæssig og klimamæssig fordel, men ikke mindst er det også en fordel, der kan aflæses direkte på dækningsbidraget i marken. Beregninger viser således, at der kan opnås op mod 500 kr./ha i ekstra DB i en højt ydende hvedemark ved anvendelse af præcis tildeling af flydende gødning i forhold til en højkvalitets fast gødning, udbragt korrekt med moderne gødningsspredere.

For at få det fulde udbytte ved anvendelsen af flydende gødning, er det vigtigt, at arbejde med nøjagtige doseringer.

DanGødning A/S har derfor udviklet en ny app DG-EXACT, som nemt kan downloades på mobilen og som også findes på vores hjemmeside www.dangodning.dk. Ved anvendelsen af app`en kan den nøjagtige dosering for alle vores produkter, samt tilsætning af Agrotain, beregnes hurtigt og let.

Husk derfor at have app`en klar til sæsonstart !

Manglende præcision koster på bundlinjen