Opbevaring af DanGødning

Vi modtager hvert år på denne tid af året mange spørgsmål omkring langtidsopbevaring af DanGødning. Når vi taler langtidsopbevaring, er det vigtigt at skelne mellem gødninger, der kun indeholder N og S og gødninger der også indeholder P og K.

DanGødnings N og NtS produkter:

Disse produkter ændres ikke kemisk ved opbevaring og der tabes ikke næringsstoffer ved langtidsopbevaring. Produkterne kan fryse ved lave temperaturer, men ændres ikke ved optøning. Det er dog vigtigt, at der ikke iblandes vand eller andre gødningsprodukter, når der langtidsopbevares. 

DanGødnings produkter der indeholder P og K:

Disse gødninger kan ikke langtidsopbevares. Der tabes ikke næringsstoffer ved langtidsopbevaring, men produkterne kan danne uopløselige salte ved lave temperaturer. Disse salte tilstopper filtre og dyser og opløses ikke igen når temperaturen stiger.

Omkring opbevaring af DanGødning anbefaler vi at læse vores vejledning under punktet ”Anvendelse” på vores hjemmeside www.dangodning.dk. Se samtidig også vores sortiment af tanke under punktet ”Produkter”, der er specielt konstrueret til opbevaring af DanGødning.

Med venlig hilsen

Lars Hindbo
Rådgivning og produktudvikling

Direkte tlf: + 45 76 20 14 73, mobil: +45 44 10 17 84, email: lhi@dangodning.dk

Opbevaring af DanGødning