Ram næringsstofbehovet præcist

Som beskrevet i en artikel i Effektiv landbrug, (Link til artikel), så har DanGødning hen over foråret og sommeren udviklet et program, som gør det muligt, at blande og sammensætte DanGødning’s produkter, så det bliver muligt at ramme planternes næringsstofbehov præcist. 

DG-Optimize er en software, som DanGødning har udviklet på opfordring af flere landmænd, som sammensætter DanGødning’s produkter, så hvert enkelt næringsstof passer præcist til afgrødens behov. 

Der vælges tre forskellige standardgødninger fra DanGødning’s sortiment, som landmanden efterfølgende blander til sin egen individuelle gødning. Beregningen kan KUN foretages med DanGødning’s produkter, som kan vælges i programmet. 

For landmænd med to-tre tanke til rådighed, kan man lægge de valgte standardgødninger på separate tanke, og herefter selv lave forskellige blandinger i løbet af vækstsæsonen. Hvis man kun har én tank til rådighed, kan man i stedet bestille standardgødningerne i de beregnede mængder og blande dem, når tankbilen fylder gårdtanken. 

Vær opmærksom på, at standardgødningerne ikke kan bestilles som bulk i mindre mængder end 4 ton. Mindre mængder leveres i palletanke. 

Det nye software kan tilgås fra vores hjemmeside www.dangodning.dk eller fra vores app DG-EXACT. 

 

Med venlig hilsen

Lars Hindbo

Rådgivning og produktudvikling

Direkte tlf: + 45 76 20 14 73, mobil: +45 44 10 17 84, email: lhi@dangodning.dk

Ram næringsstofbehovet præcist